Een baanlicentie van RC DUIVEN, wie wil hem nou niet?

 

Vanaf €20,- * is er al een licentie verkrijgbaar en daarmee kan je een heel jaar gebruik maken van onze off-roadbaan in Duiven! De RC DUIVEN baanlicentie is op dit moment niet online aan te vragen maar hoe dan?

Je kan het aanvraag formulier downloaden via het adres: "www.rcduiven.nl/ikwileenbaanlicentie". Dit is een "PDF" bestand en kan je na downloaden openen via het programma, Adobe Reader. Dit programma is gratis verkrijgbaar en te gebruiken via de website van Adobe, "http://get.adobe.com/nl/reader". Druk hem af en vul de gevraagde gegevens in. Laat een mooie pasfoto van jezelf maken en voeg deze toe aan de aanvraag. Heb je al een pasfoto voorhanden? Zorg er dan voor dat deze recent is en je herkenbaar bent! 

Alles ingevuld en je beschikt over een mooie selfie van jezelf? Stuur dit op naar het postadres van RC DUIVEN en dan begint het wachten..... ;)

Na ontvangst wordt je aanvraag verwerkt in onze administratie en krijg je per email een factuur gestuurd. Vermeld bij het betalen altijd en alleen het factuurnummer dat op de factuur vermeld staat. Zodra het geld op de rekening van Stichting RC DUIVEN staat, krijg je daar per mail een bevestiging van en mag je gebruik maken van onze RC banen.

RC DUIVEN Baanlicenties worden in de laatste week van de maand gemaakt en wordt naar het opgegeven adres uit de aanvraag verstuurd. Controleer dus altijd of de juiste adresgegevens in je factuur staan vermeld! Eenmaal de licentie ontvangen, is deze een jaar lang geldig.

RC DUIVEN Baanlicentie

 

Om alles goed te laten verlopen, is het van belang dat je e-mailadres en adresgegevens goed in de aanvraag staan en leesbaar zijn! Maak gebruik van blokletters!

Een aantal keer per jaar organiseren wij evenementen op de baan. Jij als licentiehouder mag daar gratis aan deelnemen, tenzij anders is aangegeven. 

 

Verlenging van mijn licentie?


Wij willen geen verplichtingen en dat geld dus ook niet voor stilzwijgende verlengingen etc. Wanneer je licentie nog één maand geldig is, krijg je van ons een nieuw factuur per e-mail toegezonden. Wanneer deze niet wordt voldaan, vinden wij het erg jammer en we zullen je gaan missen. Je licentie wordt na vervaldatum ingetrokken. Bij betaling zal je een nieuwe licentie toegestuurd krijgen. Mocht je een nieuwe foto op de licentie willen hebben, geef dit dan op tijd aan! Het is overigens belangrijk dat je factuur op tijd betaald wordt, dit ivm productie van RC DUIVEN Baanlicenties.

Tarieven

De prijs van een RC DUIVEN Baanlicentie kunnen wij door sponsoring en hulp van vrijwilligers erg laag houden. 

Type Licentie Kosten Leeftijd
Kind €20,- van acht tot 16 jaar.
Volwassen €35,- vanaf 16 jaar.
Combikorting €5,- Bij gelijktijdige inschrijving van een kind en volwassen baanlicentie, wonend op hetzelfde adres, wordt éénmalig €5,- korting verrekend per woonadres.

 

Deel dit met je vrienden via